HOE GAAN WIJ TE WERK?

SNELLE TAXATIE ONLINE VIA ONZE WEBSITE


Je vult ons online formulier in, laadt foto's op van je wagen, en je ontvangt enkele uren later een voorstel van ons.

Dit is een snelle en efficiënte manier om de waarde van je auto te kennen, maar aangezien we niet alle (schade)details kunnen zien van je wagen, geeft dit je geen garantie op de hoogste prijs op de markt.


OF

TAXATIE TER PLAATSE MET ONMIDDELLIJK PRIJS


Je komt bij ons ter plaatse, en ontvangt meteen een prijs.

Op deze manier zien we alle details van je wagen, en kunnen we er een betrouwbare waarde op plakken. We zien immers alle mogelijke schade in detail, en die schade is zeer belangrijk in de waardebepaling. Deze manier van werken zal je een goede en betrouwbare prijs voor uw wagen opleveren, maar is geen garantie voor de hoogste prijs op de markt.

OF

TAXATIE TER PLAATSE - PRIJS NA 5 DAGEN


Je komt bij ons ter plaatse, en we maken van je wagen een evaluatie met foto-expertise.

We sturen je wagen door naar honderden handelaren uit buiten- en binnenland die je wagen misschien willen kopen en die effectief gaan bieden op je wagen. Met deze procedure krijg je gegarandeerd de beste bieding op de markt en dit binnen de 5 werkdagen na de expertise van de wagen. Je wordt van dit bod via e-mail op de hoogte gehouden.HOE LANG IS ONS BOD GELDIG?

Het bod dat wij uitbrengen op uw wagen is 5 werkdagen geldig. Na deze termijn is een her-evaluatie nodig om het bod al dan niet aan te houden.

BETALING EN AFHANDELING

De betaling wordt uitgevoerd per overschrijving op het moment dat u de wagen met alle nodige documenten bij 2K motiv aflevert.

Volgende documenten zijn vereist bij aflevering van het voertuig:

• Inschrijvingsbewijs 2 delen (huisje + auto)
• Gelijkvormigheidsattest
• Keuringsbewijs
• Sleutel + reservesleutel
• Onderhoudsboekje + gebruikershandleiding
• Copy van uw originele aankoopfactuur + bewijs dat de wagen vrij is van een financiering
• Copy van uw ID kaart of print eID

Afhankelijk bij welke bank u klant bent staat de betaling binnen de 48u op uw rekening.

FAQ

Welke wagens kopen jullie aan?

Wij kopen personenwagens, SUV’s, bestelwagens en pick-ups aan. Ongeacht jaartal en kilometerstand. Bij de wagens tot 60.000km kunnen we bijna altijd het hoogste bod bieden aangezien we deze zelf verkopen via ons moederbedrijf Auto’s Kris NV. Alles van SUV, Pick-up of Bestelwagen houden we bij om via ons zusterbedrijf MK Motiv te verkopen. De andere wagens bieden we aan via onze relaties en contacten in België en in heel Europa. Op die manier bent u steeds zeker om een marktconforme prijs te krijgen.

Hoe krijg ik mijn taxatie? Moet ik tot bij jullie komen?

U kan een eerste taxatie krijgen via het “online taxatie” formulier. Hiermee krijgt u een eerste indicatie. Indien u bij ons ter plaatse komt dan krijgt u dadelijk een prijs waaraan wij uw wagen kunnen aankopen. Naar ons taxatie-formulier

Mijn wagen staat in panne, kan ik toch een taxatie krijgen?

Ja, dit kan. Indien uw wagen in panne staat vragen wij u foto’s van de wagen door te sturen samen met de beschrijving van de wagen. Hoe beter de beschrijving, hoe duidelijker de foto’s, hoe sneller u een juiste taxatie zal krijgen. Naar ons taxatie-formulier

Wanneer krijg ik mijn centen?

Wij doen de betaling na ontvangst van de wagen bij ons ter plaatse, na controle van alle documenten. De betaling staat binnen de 48u op uw rekening afhankelijk bij welke bank u klant bent. Wij betalen vanuit de ING bank.

Komen jullie de wagen bij mij thuis ophalen?

Neen, dit doen we niet. De wagen moet bij ons ter plaatse worden afgeleverd. Pas daarna kunnen we overgaan tot betaling van de wagen.