OVER 2KMOTIV

2K motiv BVBA is opgericht in januari 2017 en is een spin-off van Auto’s Kris NV met als doel om B2B (Business to Business) te handelen tussen handelaars in België en in het buitenland. Door de jarenlange ervaring van zaakvoerders Koen & Kris hebben ze beide honderden contacten verzameld in heel Europa om wagens aan interessante prijzen te kunnen aan- en verkopen.

Particuliere klanten en bedrijven bieden hun wagen rechtstreeks bij ons aan om op die manier een correcte overnameprijs te bekomen. De klant kiest ofwel voor een direct aankoopbod, ofwel voor een bod binnen de 5 dagen. Op die manier hebben we tijd om onze contacten aan te spreken in heel Europa om te checken welk land de meeste interesse heeft in elke specifieke wagen.

Onze klanten waarderen vooral een professionele aanpak en onze duidelijke transparante afspraken. Vaak komen klanten bij ons nadat ze via automatische bieding websites van een kale reis terugkeren. Bij ons is de aanpak persoonlijk en op maat van iedere klant.

Meer weten over Auto's Kris? Bekijk de website.

Meer weten over MKmotiv? Dit is de spin-off van Auto's Kris die zich specifiek bezig houdt met bestelwagens. Bekijk de website.

Het team van 2Kmotiv

Mike Van Bael

Koen Pauly

Aankoop

Koen is reeds 21 jaar actief in de automotive sector. Van 1999 tot en met 2016 heeft hij gewerkt bij een officiële concessiehouder van een Premium merk als Used Car Manager en sinds 2017 maakt hij deel uit van het team van Auto’s Kris als aan- en verkoopverantwoordelijke. Hier bovenop heeft hij samen met Kris de firma 2K motiv opgericht om de activiteiten van Auto’s Kris nv nog te kunnen uitbreiden naar wagens met meer kms om B2B te kunnen verkopen. Hierdoor kunnen we met elk type voertuig weg ongeacht de leeftijd of kilometerstand.

Tel: +32(0)477/924521
info@2kmotiv.com
Kris Van Bael

Kris Van Bael

Aankoop

Sinds 35 jaar is Kris de trotse eigenaar van Auto’s Kris NV. Een bloeiende zaak gespecialiseerd in nieuwe én jonge tweedehandswagens met een knalharde reputatie van uitstekende service! Reeds jaar en dag is Kris de spilfiguur in zijn onderneming en leidt een team van 6 mensen om jaarlijks +/- 700 wagens aan particuliere klanten te verkopen. De oprichting van 2K motiv samen met Koen is een extra uitdaging voor Kris om zijn geliefde passie voor export terug wat leven in te blazen. Door zijn jarenlange ervaring heeft Kris in heel Europa honderden klanten waaraan we onze wagens kunnen verkopen aan heel competitieve prijzen.

Tel: +32(0)15 520686
info@2kmotiv.com